2

A treia oara e cu zapada!

Bucuresti.

8 martie 2010…

Inceput infloritor de primavara, sau NU! Am avut mai degraba un flashback din iarna asta, poate chiar amplificat, plin de vijelie, viscol, troiene de zapada, un fluviu atipic de masini. Atipic? De ce?

Atipic pentru ca masinile semanau mai degraba cu niste balene esuate pe o plaja de gheata, neajutorate si singure chiar daca erau cateva sute numai pe Sebastian. De ce singure? Pentru ca era o jungla, desi fluxul nu se misca mai deloc toata lumea vroia sa castige acei 3 centimetri de asfalt catre gloria eterna.

Totusi lipseste cineva din povestioara de mai sus…de fapt doua personaje foarte foarte importante in aceste circumstante: Politia si Plugurile!!! DA, in cele aproape doua ore petrecute pe ruta Universitate – Sebastian nu am vazut niciun plug, nici macar cu plugu’ pe sus sau parcat undeva, si absolut nicun politist in niciuna din intersectiile din care razbateau claxoane, injuraturi, zgomot de cauciuc invartindu-se frenetic pe gheata si din care emana cat se poate de distinct un miros de cauciuc incins combinat cu ambreiaj rosu ca focul!

Va multumim ca va pasa!

Andrei

2 Comments

  1. tin sa te contrazic … azi in drum spre facultate pe iuliu maniu am vazut decat 5 pluguri(:P), unul dupa celalalt toate cu lama pe astfalt … iar de la “care este sectorul 5” ce pretentii ai? stii bine ca in 5, si in plina iarna era luat pe nepregatite

  2. Salut! Azi am vazut si eu pluguri peste tot (mai putin in sectorul 5, ca de obicei) dar in post ma referam la 8 martie, adica atunci cand a venit “primavara” plina de flori de gheata si viscol. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *