0

Bloggers Open 2014 si la cat mai multe!

In weekendul care tocmai s-a incheiat a avut loc a doua editie a Bloggers Open, turneu de tenis dedicat blogosferei si care s-a desfasurat sub conducerea “tiranica” a Andrei Nicula si a lui Toma Nicolau. La sfarsitul articolului puteti gasi un infografic foarte interesant cu cifrele turneului.

Bloggers Open 2014 1

Turneul s-a desfasurat in decursul a doua zile:

– Sambata: Jocul demonstrativ + meciurile din grupe

– Duminica: Fazele eliminatorii + Turneul sponsorilor

Chiar m-am bucurat ca organizatorii ne-au convins sa iesim din casa si sa facem miscare, mai ales pentru ca vremea a fost superba pentru activitati outdoor. Am alergat, am transpirat, ne-am bronzat ca tractoristii, am invatat sa jucam tenis(cei dintre noi care nu prea stiam cum se manuieste o racheta), dar mai ales ne-am distrat!

Bloggers Open 2014 2

Meciul demonstrativ de sambata intre echipa formata din Julien Ducarroz (Chief Commercial Officer Orange Romania)/Cornel Ilie (VUNK) si echipa Vlad Eftenie/Gabi Moraru (fost tenismen, owner GM Tennis) a servit ca inspiratie pentru cei 36 de participanti la Bloggers Open. Meciul a fost castigat de prima pereche (“doar pentru ca trebuia sa castige cineva”)dupa un set care s-a terminat cu 7-6 (7-5 la tiebreak).

Parcursul meu in faza grupe lor a fost unul imbucurator avand in vedere ca nu mai pusesem mana pe racheta pana sambata: 0-6 vs Cristian Sutu, 0-6 vs Adi Zabava, 2-6 vs Adrian Ciubotaru si chiar o victorie in “derby-ul” subsolului grupei 6-4 vs Andrei Zdetovetchi. Din pacate, sau din fericire avand in vedere febra musculara, nu m-am calificat in fazele superioare asa ca duminica am fost doar spectator.

Bloggers Open 2014 4

Marii castigatori de duminica au fost Radu Restivan – Campion Bloggers Open 2014 – baieti si Alexandra Blas – campion Bloggers Open 2014 – fete.

Bloggers Open 2014 3

Sponsorii Bloggers Open 2014 au fost Orange si Samsung, iar Samsung Galaxy K Zoom a fost smartphone-ul oficial al competitiei. Patru dispozitive au fost disponibile pentru testing de-a lungul celor doua zile.

Felicitari celor doi castigatori, tututor participantilor si organizatorilor! Game, Set, Blog!

 

Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *