7

Butonul cu triunghi rosu

Il stie toata lumea, este butonul care exista pe orice masina si are acelasi triunghi rosu pe el la mai toata lumea. In general il folosim doar cand oprim din cauza vreunei avarii sau pur si simplu stationam unde nu ar trebui, dar mai are o intrebuintare foarte importanta. Poate fi folosit ,in limbajul soferilor, pentru a cere scuze sau a multumi cuiva. Cand taiem fata cuiva, mai din greseala, mai voit, cand asteptam de minute bune sa iesim de pe o straduta si ne lasa pana la urma cineva, hai totusi sa apasam, oricat de scurt, pe acel buton. De ce? Pentru ca daca iti taie cineva calea si il nu il intereseaza dupa, te enervezi si sunt sanse mari sa ramai asa tot drumul prin trafic, pe cand daca vezi ca totusi isi cere scuze parca te simti mai bine si poti continua calm drumul, acelasi lucru fiind valabil si pentru gestul de a multumi. Asa ca haideti totusi sa fim oameni mai ales ca se apropie cea mai voioasa perioada a anului. Ho ho ho!

Andrei

7 Comments

  1. Cel mai mult imi place cand soferii de ratb apasa avaria pentru a-mi multumi ca i-am lasat sa iasa din statie. Ma fac sa zambesc stiind ca legea oricum ne obliga pe toti la gestul asta, desi prea putini il respecta.

  2. Ma intreb daca Iisus si-ar fi luat masina, si-ar fi luat o Dacia Sandero? 😕 Uite o intrebare la care sa meditezi :)))

  3. Daca Iisus ar fi pus in ipostaza de a renunta la magar pentru a-si cumpara o masina eu zic ca si-ar fi luat un Aston Martin sa o arda Bond style! Sau daca nu Aston martin, poate un Bentley Continental GT ca atunci cand sa treaca pe langa Pontius Pilat & co. sa bage tare in difuzor:”They see me rollin’, they hatin’ !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *