0

Bwinderby 2

Ca o prefata la meciul din seara asta o sa povestesc cum s-a vazut derby-ul dintre Steaua 2.0 si Rapid 2.0 din punctul de vedere al unui component al Dinamo 2.0.

Frig, foarte frig! Dupa ce am terminat de pregatit terenul pentru marele meci, si-a facut Rica Raducanu aparitia la stadion(cu o ora inainte de inceperea meciului) si brusc parca s-a mai incalzit atmosfera cu povesti despre Campionate Mondiale dinainte sa ma nasc, despre faze funny in poarte Rapidului si a nationalei. Nici nu ne-am dat seama cand s-a dus timpul si a inceput partida. Cei doi andrenori, Helmuth Duckadam pentru Steaua 2.0 si Rica Raducanu pentru Rapid 2.0 si-au asezat echipele in teren, le-au dat ultimele indicatii si s-a auzit fluierul de start al derby-ului.

Bloggerii rapidisti si stelisti si-au luat foarte in serios rolurile din teren astfel ca am vazut suturi puternice, devieri de finete, lovituri de cap din plonjon, dar si cateva intrari mai barbatesti de ambele parti. Scorul final a fost 5-3 pentru Rapid 2.0 spre marea bucurie a lui Rica Raducanu.

Pentru rapidisti acest meci le da sperante pentru meciul de diseara, iar stelistii cer razbunare din parte echipei mari. Sunt sigur ca toti vor sta diseara la meci si un pic cu gandul la Bwinderby 2.

Despre Bwinderby au mai scris: Alex Tunaru, Mester, Papen.

Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *