5

Ce facem in weekend?

Ce avem de facut in weekend-ul asta:

1. BaschetTweetMeet pentru o cauza nobila organizat de Reprezentanta Comisiei Europene si Fundatia Motivation: sambata sunteti invitati in intervalul 12:30 – 14:30, pe arena Federatiei Romane de Baschet (Bd. Basarabia, nr 39, sector 2, Bucuresti) sa asistati la un meci de baschet intre bloggeri si o ehipa a fundatiei. Ce face acest meci asa special? o sa vedeti sambata!

 

2. Tot sambata avem inca o editie de BORDGAMES Day. Incepand cu ora 14  Seara de BOARDGAMES si www.reginasinebunul.ro va invita la o zi intreaga de jocuri si distractie! In Board Games, singurii pierzatori sunt cei ce nu au jucat inca!

3. Duminica se suna adunarea in blogosfera la #bwinderby 2 pentru confruntarea dintre Rapid 2.0 si Steaua 2.0. Meciul incepe  de la ora 14:30 pe terenul Chelsea Bucuresti din incinta parcului Tineretului. Echipa Steaua 2.0 va fi antrenata de Helmuth Duckadam, in timp ce Rapid 2.0 va primi indicatii tehnice de la Rica Raducanu.

Deci pe unde ne vedem? 😀

Andrei

5 Comments

  1. Când văd teancul ăla de cutii de jocuri, mă apucă așa un chef 🙂 Nu sunt sigur că pot veni mâine la ora 14, dar vreau revanșa la Catan când se mai ivește ocazia.

    • Maine e de la 14 pana la ultimul jucator! Daca nu, ne vedem in orice marti sau sambata 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *