0

Cel mai frumos Campionat Mondial!

Faza grupelor a celui mai antrenant Campionat Mondial din cate am vazut eu tocmai ce s-a terminat, iar acum urmeaza faza eliminatorie. Cu Olanda, Franta si Germania in fruntea ofensivei europene si in mare forma, favoritele continentului sud american, Brazilia, Columbia si Argentina o sa aiba o misiune foarte grea. Sper ca imprevizbilitatea de pana acum a acestui Mondial sa se perpetueze si in fazele superioare ale competitiei.

In weekend s-au jucat si primele patru meciuri din optimi si avem primele patru sfert finaliste: Brazilia, Columbia, Olanda si Costa Rica. Sambata, dupa doua meciuri foarte diferite dar la fel de antrenante Columbia  trecut relativ usor de Uruguay, avand un adevarat lider in persoana lui James Rodríguez care a dat si cel mai frumos gol de pana acum de la acest turneu, iar Brazilia s-a chinuit enorm cu Chile, doar providenta si bara i-au scutit pe brazilieni de o eliminare destul de rusinoasa chiar in fata propiilor suporteri.

Duminica in schimb am avut un adevarat thriller intre Olanda si Mexic, oladezii castigand in ultimele minute un meci care parea pierdut. Omul meciului a fost portarul Mexicului, Guillermo Ochoa, care a fost inca o data imperial in fata suturilor trimise catre poarta lui. In celalalt meci de duminica Costa Rica si Grecia s-au zgarcit teribil la capitolul spectacol, dar macar meciul a avut un plus la incrancenare, Costa Rica castigand pana la urma la loviturile de departajare.

Imprevizibil sau nu Mondialul de anul acesta este clar unul foarte frumos, din prisma numarului de goluri, calitatii fotbalului si daruirii jucatorilor si suporterilor.

Daca totusi credeti ca puteti anticipa rezultatele meciurilor ramase la acest Campionat Mondial, pe YEPP.RO puteti face parte dintr-o initiativa foarte interesanta si anume, pariuri intre prieteni, unde miza e doar dreptul de a te da mare fata de prietenii tai, dar nu numai deoarece, in functie de punctele pe care le acumulezi poti fi fericitul castigator al premiilor puse la dispozitie de YEPP.RO. Mai multe detalii gasiti aici.

Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *