0

De ce nu conteaza pentru mine rezultatul finalei de la Roland Garros?

Ieri am fost martor la un evenimanet rarisim in vremurile noastre, poate pentru unii un banal meci de tenis, dar pentru majoritatea a fost mult mai mult decat atat. Da, a fost o finala de turneu de mare slem, da, a fost o jucatoare romana in aceasta finala, da, aceasta jucatoare va fi incepand de de maine locul 3 in lume, dar pentru mine cel mai important a fost efectul pe care l-a avut meciul ei asupra romanilor.

 

Eu ma cosider suporter infocat, cel putin la fotbal, nu ratez aproape niciun meci al favoritilor la tv si ori de cate ori am ocazia ma duc si pe stadion, chiar si la baschet ma uit destul de des la meciurile echipelor favorite, dar ce am simtit sambata dupa-amiaza nu am mai simtit de foarte mult timp. Acea durere in stomac la fiecare minge gresita, acea adrenalina care tasneste prin corp de fiecare daca cand o punea in dificultate pe adversara ei, tipatul de bucurie sau bufnitura cu pumnul in scaun de frustrare.

simona

A avut mult noroc Sharapova, poate mult mai mult decat are nevoie o mare campioana ca sa castige, Halep s-a luptat cum deja ne-a obisnuit, dar impreuna cu ea s-au luptat o gramada de alti oameni. Degeaba am citit zilele astea printre toate mesajele de sustinere si cateva mesaje reci, impartiale, chiar si rautacioase, chiar daca nu erai fan #teamhalep, te-a facut sa devii asta, prin jocul ei, prin capacitatea de a se bate cu un adversar mult mai experimentat, prin puterea de a nu renunta si prin acel punct din setul 2 inainte de tie break 🙂

 

Am vazut oameni necunoscuti stand in jurul unui televizor traind efectiv meciul, fiecare minge, fiecare serva, asa cum de mult nu am mai vazut. Da, de fiecare data la fotbal se strage lume la fel dar parca emotia pe care am vazut-o in acei oameni cu care am stat sambata si pe care am simtit-o si in mine a fost de o intensitate mult mai mare.

 

GO HALEP!

Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *