0

Despre parcari

Hai sa vorbim un pic despre parcari!
Cea mai mare problema a Bucurestiului in materie de trafic nu mai e de mult aglomeratia. Din aglomeratie putem iesi, o putem evita, plus ca prin pasaje chiar incepe sa se fluidizize un pic. In schimb cand ajungi la destinatie pierzi cateodata aproape la fel de mult timp cat ti-a luat sa ajungi pentru a gasi un loc de parcare.

Fel de fel de primari se lauda ca vor face parcari subterane, supraterane, etajate sau automate, dar rezultatul e tot timpul acelasi. Trecand peste promisiunile desarte cum ca o sa avem sute de parcari, suntem nevoiti sa ne descurcam cu ce avem. Dar si asta devine din ce in ce mai greu din cauza meltenilor. Loganul MCV din poza este parcat in stilul renascentist ” mi-a luat tata strada”. Si da! chiar e parcat acolo. Ce poti sa mai zici?

Parcare de meltean! via Andrei Todea

In cautarea locurilor de parcare printre melteni si semne cu “Parcarea interzisa”, se mai pot intampla si accidente. Poate din cauza neatentiei sau a nestiintei sau a dorintei arzatoare “eu aici vreau sa parchez si numai aici!” in loc sa caute un loc ¬†un strop mai departe de destinatia lui, rezultatul e mereu acelasi: un zgomot specific de metal spre metal sinonim cu mult timp pierdut ulterior la asiguratori si service-uri. Mai jos puteti vedea un rezultat un pic mai bizar(care chiar sfideaza un pic legile fizicii) al unei tentative de parcare:

Masina + stalpisor = love via Andrei Todea
Masina + stalpisor = love 2 via Andrei Todea

Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *