0

Mahmurii la Cupa Bloggerilor la Fotbal 2013

Weekendul trecut a avut loc editia a patra a Cupei Bloggerilor la Fotbal, iar Echipa Mahmura a fost, ca de obicei, prezenta la datorie (in stare de ebrietate, normal). Anul acesta ne-am reunit cu totii la baza sportiva a FRR, unde au fost amenajate 2 terenuri de fotbal pentru cei 70 de bloggeri fotbalisti.

Cupa bloggerilor 1

Inca de la inceput toata lumea a vazut ca Echipa Mahmura a venit determinata la aceasta editie, iar cand toate echipele au inceput sa faca incalzirea pentru meciuri, noi, mahmurii, ne puneam in practica propria definitie de incalzire inainte de efort fizic: bautul de bere stand latiti pe teren.

Cupa bloggerilor 2

In meciurile din grupe s-a vazut ca pregatirea noastra speciala a dat roade (ce atata tam tam cu TRX-ul lui Reghe?) demolandu-i pe cei de la #b10, fiind demolati de catre Mediatic Cluj, ca apoi sa trecem milimetric pe langa un rezultat antologic contra celor de la SARTO (Panda a avut egalarea in varful bocancului si acolo a ramas, scor final 2-1 pentru SARTO).

Apoi in  prima runda din batalia pentru locurile 5-8 am trecut lejer de CF Hal’Ba scor 4-0 in  cea mai categorica victorie a Echipei Mahmure, pentru ca apoi sa cedam locul 5 celor de la #b10 la loviturile de departajare dupa 2 pene de curent. Una peste alta cred ca mi-am achitat onorabil atributiile de portar inchizand poarta in 2 meciuri si aparand 2 penaltiuri in ultimul meci, iar pe langa asta mi-am demonstrat conostiintele fotbalistice raspunzand la cele mai multe intrebari,la egalitate cu Alex Cirstea, din aplicatia celor de la Orange.

Cupa bloggerilor 3

La sfarsit, pentru prima oara de cand se organizeaza Cupa Bloggerilor, cupa e la Bucuresti, SARTO castigand finala contra celor de la Mediatic Cluj, scor 5-0.

Cupa bloggerilor 4

Cam atat despre parcursul Echipei Mahmure la Cupa Bloggerilor la Fotbal 2013, acum ar mai ramane doar sa felicit organizatorii, pe sponsorul Orange Romania si partenerii CanyonAqua CarpaticaHeinekenEditura Litera si Federatia Romana de Rugby.

Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *