0

Metale grele la Sziget 2012

Aseara a fost seara de metale grele la Sziget 2012, o seara dominata de departe de Lacuna Coil si Hammerfall. Primii au fost Hammerfall care au demonstrat ca dupa 15 ani de cariera inca mai stiu sa faca spectacol, iar cele cateva mii de oameni prezenti si-au acompaniat favoritii pe toata durata concertului, chiar in anumite momente continuand sa cante si 2-3 min dupa terminarea unui cantec spre deliciul trupei. La sfarsitul concertului cei de la Hammerfall si-au anuntat fanii ca dupa 15 ani de albume, turnee si concerte vor lua o pauza de 2 ani, promitand ca se vor intoarce in 2014 mai hardcore ca pana acum.

Au urmat pe scena cei de la Lacuna Coil care au aruncat in aer atmosfera de pe insula Obuda cu sunetele de chitara inconfundabile si cu o Cristina Scabbia intr-o forma de zile mari. Au cantat atat melodiile consacrate, impreuna cu fanii care stiau fiecare vers, cat si melodii de pe noul lor album Dark Adrenaline.

 

Seara de metale grele pe Hungarian Main Stage a fost incheiata odata cu reprezentatia celor de la Dimmu Borgir, care aduc un pic la costumatii cu cei de la KISS!

Dupa concertul Dimmu Borgir, am observat zarva mare la Pop-Rock Main Stage unde Akos a strans aproximativ 20.000 de oameni pentru a incheia ziua 0 intr-un stil mare.

Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *