4

O caruta pe A1

Cred ca mai toti soferii am fost pusi in situatia de a ne cumpara cel putin o data roviniete… Ne-am conformat, ne-am cumparat, poate si de frica amenzii care este destul de mare, dar ne-am gandit vreodata pentru ce dam banii astia? Este foarte simplu, ar zice unii, platim rovinieta pentru a merge pe reteaua de drumuri nationale ale tarisoarei noastre. Adica pe “drumurile” ordinare pe care facem slalom printre gropi si cretini? Aceleasi drumuri pe care politia abia asteapta sa te prinda cu vreun radar ascuns prin cine stie ce tufisuri sau garduri? Aceeasi politie care da amenzi mai degraba dupa ce masina conduci decat dupa cat de grava este infractiunea comisa?(ca nu mai vorbim de faptul ca daca ai o masina scumpa discutia cu politistul incepe cu: Ce faci boss? Cat dai ca sa ma fac ca nu am vazut?) DA! Aceleasi, aceleasi si exact aceeasi! Si cu toate astea noi platim, ca daca asa e legea. Pana cand? De ce sa platesti taxe peste taxe ca sa circuli pe drumurile din Romania atata timp cat pe prima autostrada a noasta, A1, circula nestingherita o CARUTA!

Oare cat o fi platit pe rovinieta, taxa de poluare, taxa de prima inmatriculare, etc.?

 

Spune si tu daca ai vazut specimene de genul sau daca ai poze cu “bizoni” din trafic le astept la andrei@blogdetrafic.ro!

Andrei

4 Comments

  1. Niice … bai frana … bai mai incet … bai nu iese camera … Faza si mai tare e ca la prima iesire erau 2 masini de politie … care asteptau sa vii fara rovignieta 😉

  2. Buna ziua,sunt administratorul siteului friv250.eu, si as dori link exchange cu blogul dvs.,daca sunteti deacord treceti-ma cu titlul jocuri online si scrieti-mi aici http://www.friv250.eu/link-exchange/

    Iar daca doriti sa faceti link exchange cu http://digitvonline.info ? Daca da, astept un mail la pricop2008 [@] yahoo.com, as dorii sa fiu trecut in blogroll cu link-ul mentinat anterior si cu titlul “Digi TV Online”, multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *