0

Padina Fest 2014 – Chill la altitudine

Intre 24-27 iulie am fost la cel mai inalt festival din Romania, situat pe Platoul Padina la peste 1500 m inaltime, Padina Fest, care si-a sarbatorit anul acesta cea de-a cincea editie.

Padina Fest 1

Anul acesta am ascultat trupe precum Grimus, Subcarpati, IPR si ROA, iar ecoul de la concerte a putut fi auzit si pe toate traseele montane ce pornesc de pe Platoul Padina. Pe langa concerte si trasee montane, participantii la festival au fost antrenati in diverse activitati precum tiroliene, escalada, istoria armele, etc.
Padina Fest 5
Padina Fest 2

Cum s-a intamplat si la editia precedenta, la Padina Fest a fost prezent proiectul Harm Reduction desfasurat de Ciuc si ALIAT prin Cortul de chill, de altfel locul in care ne-am petrecut si noi cea mai mare parte a timpului. Pe langa consiliere privind consumul responsabil de alcool si testul AUDIT, cei care au trecut pe la cortul de Chill s-au putut delecta cu activitati precum: pictura, badminton, baseball, jocuri pe Play Station, joc de carti sau “Mafia”. Sper sa continue cat mai mult acest program, ca creasca de la an la an si sa vad la cat mai multe festivaluri sloganul “Muzica se mixeaza bine, bauturile nu!”.

Padina Fest 3

Per total, mi s-a parut o experienta foarte placuta, singurul minus fiind numarul redus de participanti (cam jumatate din numarul participantilor de anul trecut) dar, chiar si asa, in zilele de vineri si sambata a fost destul de multa agitatie (multumita si Maratonului Bucegilor organizat de Smart Atletic). Sper sa ajung si anul viitor la cel mai inalt festival din Romania si sa vad cum, de la o editie la alta, Padina Fest se inalta tot mai sus.

Padina Fest 4

Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *