6

Parcare? Care parcare?

Daca ar fi sa ne gandim care este cea mai mare problema a Bucurestiului in materie de trafic, multa lume mai mult ca sigur ar zice ca locurile de parcare, mai exact lipsa lor. Poate si mai enervanta decat lipsa locurilor este maniera foarte proasta in care soferii “meseriasi” isi gasec locuri de parcare, de cele mai multe ori extrem de neinspirate, care blocheaza si mai mult circulatia intr-un oras sufocat de masini.

castigator al primei editii "Parcare in mijlocul drumului"

Mi-a fost dat sa vad,Β in timp ce conduceam pe maretele strazi ale capitalei, fel si fel de soferi care faceau parcari numai una si una… Spre exemplu la Gara de Nord erau parcate masini peste tot pe trotuar, iar o tipa cu un Fiat Punto a oprit langa bordura, a stat, a mai stat putin, s-a gandit…si a parcat-o in statia de autobuz! A nu se intelege ca a parcat-o pe strada unde ar trebui sa opreasca autobuzul, ea a parcat exact IN statie, in spatiul acoperit frumos unde ar trebui sa astepte OAMENII autobuzul.

Dupa ce a terminat manevra, si-a inchis masina si a plecat linistita mai departe…

cauzele necunoscute:P

De asemenea, exista un nou sport care prinde din ce in ce mai multa popularitate sub numele generic de “Parcare in mijlocul drumului“. Premiantul primei editii este acest magnific Logan alb care s-a facut remarcat printr-un procedeu de parcare de-a latul drumului.

In final aveti grija cand intrati pe stradute pentru ca s-ar putea sa va dati seama ca la un moment dat drumul devine din ce in ce mai mic! (din cauze necunoscute!) πŸ™‚

Andrei

6 Comments

  1. Salut Andrei, intr-adevar in Bucuresti nu e ca in Budapesta :)). O sa iti trimit si eu poze in momentul capturii unor asemenea bizoni. Numai bine.

  2. Poza e facuta cu caloriferu ? πŸ˜›
    Hai ca eu am sa-ti trimit poze din Regie in serile mai petrecarete sa vezi parcari formidabile.

    • Buna, Adriana! loganul alb este cel din stanga pozei, cel cu insemne de cris tim cred si care ocupa mai toata poza si strada. Click pe poza pentru a o vedea mai mare :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *