7

Problema de trafic

Se da urmatoarea problema:
Avem un camion Roman care se deplaseaza pe banda dreapta cu 60 km/h. Avem o baba tembela care traverseaza subit, la 10 metri in fata camionului, cu 0,8 km/h. Soferul camionului schimba brusc directia de mers, spre dreapta, pentru a evita baba. Franarea intervine la 0.6 secunde dupa ce a vazut baba, imediat dupa “‘zgura ma-ti” intonat in gand. Si mai avem una bucata Dacia Supernova, parcata regulamentar, din care proprietarul a iesit de doua secunde, in spatele ei aflandu-se un stalp de beton. A se calcula pana unde a intrat camionul in Dacia parcata, din fericire fara a face victime.

Aveti mai jos schitele ajutoatoare.

 

Andrei

7 Comments

 1. Nu stiu daca ai observat da … soferul de raba e pilot iar raba e echipata de circuit cu slick-uri, deci putem considera ca soferul (pilotul) era foarte bine pregatit … unde dracu e ARR-ul sa-si faca treaba cand e cazul.

 2. Buna ziua, va trimitem acest mesaj in speranta ca poate va intereseaza un traffic analytics, este vorba de http://www.WTStats.com.
  Putem sa oferim urmatoarele:
  Complet gratuit!
  Nu avem reclame ascunse in codul de tracking.
  Statistici in timp real. Traficul este monitorizat in fiecare secunda.
  Statistici organizate pe perioade de timp: zile, stapamani, luni.
  Statistici legate de referreri.
  Statistici despre browserele folosite de catre vizitatori.
  Statistici despre sistemul de operare folosit de vizitatori.
  Detalii despre rezolutiile folosite de catre vizitatori, de adancimea culorilor, de extensiile browserului si altele.
  Fara limitari de date. Nu vom sterge sau limita niciodata statisticile dumneavoastra.
  100% Privat. Pretuim intimitatea dumneavoastra, de aceea statisticile pot fi facute private.
  demo: wtstats.com/stats/wtstats

 3. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 4. bai deci ce vreau sa precizez ….ca a fost doar un mic test Ncap unde Dacia solenza a luat un mare jumate de punct, in alta ordine de idei baba a trebuit sa fie tratata de sperietura cu niscai vin de dupa mort, soferul rabei spune ca e vina copilotului care vorbea cu toavasi pe statie… clar masina nu trebuia parcata langa stalp si clar soferul nu trebuia sa iasa din masina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *