1

Un weekend smart

BORŢUN•OLTEANU si smart Romania au avut o idee foarte tare! Drept rasplata pentru cea mai frumoasa declaratie de dragoste de Dragobete au pus la bataie un smart fortwo pentru un weekend. Aparent le-a placut mult declaratia pe care am facut-o eu asa ca am primit “jucaria” pentru un weekend.

Multumiri speciale pentru Daniel Caluian

 

De cand am plecat de la Mercedes-Benz Romania am ramas uimit cat de mult spatiu poti sa ai intr-o masina asa mica, doua persoane stau super comod. Trecand peste mica frustrare pe care o are orice sofer fan al cutiei manuale atunci cand conduce o cutie automata, pot sa spun ca s-a miscat chiar bine. Are grija sa nu te stresezi prea tare cand stai in coloana, iar atunci cand o treci pe manual iti da impulsul de care ai nevoie (proportional cu marinea ei, desigur).

 

Sa trecem la parcari! NU exista loc in Bucuresti in care sa nu poti parca un smart fortwo, de cele mai multe ori lateral. Din moment ce daca scoti capul pe geam si te uiti in spate vezi aproape in spatele masinii sau daca scoti mana si o intinzi in spate depasesti spatele masini, nu ai cum sa ratezi o parcare sau mai rau sa lovesti aceasta ”jucarie serioasa”. In portbagaj, spre surprinderea mea, intra lejer 2 ghiozdane sau 2 genti, ceea ce face smart fortwo o masina perfecta pentru oras.

P.S. Multumesc smart Romania pentru un weekend foarte placut alaturi de smart fortwo

P.P.S. Masina mica + tractiune spate = LOVE

Andrei

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *