1

Un zambet pe asfaltul ud

Daca tot vorbeste lumea astazi despre alegeri si politicieni, eu voi scrie despre coloanele OFICIALE, da! acele grupuri de masini cu girofar care apar in special cand se aglomereaza toate strazile. De ce? Pai cum sa intarzie politicienii nostri mult iubiti!? Cum ar mai putea ei sa apara in fata camerelor si sa spuna ca traficul din Bucuresti este perfect normal daca ar fi prinsi intr-o intersectie blocata!?

Lasand acestea la o parte, exista oameni care se satura la un moment dat de aceasta umilinta continua si protesteaza subtil sau cu zarva mare, asa cum s-a intamplat acum vreo doua luni pe blv Aviatorilor.

Bucuresti, ploaie, trafic intens, intersectiile…cedeaza! Toate cele 6 benzi ,pe ambele sensuri, ale bulevardului erau pline. Soferi tristi, soferi nervosi, soferi resemnati cu o tigara in mana, toata lumea gandindu-se cat o sa mai dureze pana vor ajunge acasa. Ca din senin salve de lumini albastre inunda strada, acompaniate de un zgomot asurzitor si persistent. O coloana oficiala isi facea loc printre randurile de masini, pana la urma a reusit sa creeze un culoar si inainta linistita pe langa sute de masini ingramadite dezordonat, pana cand din pluton a iesit un TICO rosu! Acesta a intrat cu maxim 5 km/h in fata coloanei aproape oprind-o iar atunci cand cei din coloana am  inceput sa urle in statii sa se dea la o parte, soferul rebel a inceput sa claxoneze aproape pe ritm de muzica inainte de a fi oprit intr-un final de o  masina de politie. Chiar inainte de a fi oprit, a trecut pe langa masina mea, avea ZAMBETUL pe fata…macar acel politician a intarziat!

Andrei

One Comment

 1. Frumoasa intamplare, dar eu am observat ca insotitorii de coloane e si tampiti (ortografie intentionata) intr-o minunata zi de luni pe celebrul Vasile Milea, bara la bara, aproape de la B-dul Timisoara. Pe Vasile Milea niste unii au pus un gardut, intre sensuri, iar o mare coloana oficiala (militara) cu girofare si sirene din dotare vroia sa mearga bineinteles, pe sensul constipat.
  Cretinatatea este urmatoarea:
  – ai girofar albastru
  – ai sirena care face ninu-ninu
  – ai dreptul sa mergi pe contrasens (care era gol).
  Atunci ce cauti tu in aglomeratie? Esti tampit sau nu iti e mila de mama ta?

  Citand parazitii: “23 de milioane de nesimţiţi, de coate goale Îşi permit să încurce coloanele oficiale “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *